Καθημερινά βλεπουμε άπειρα όνειρα
Αλλά μικρά άλλα μεγάλα

Τις περισσότερες φορές τα όνειρα λένε πολλά περισσότερα απο αυτά που νομίζουμε.

Απο τα παλιά χρόνια οι άνθρωποι άρχισαν να καταγράφουν τα όνειρά τους και μετά να παρατηρούν αν κάποια απο αυτά βγαίνουν αληθινά.

Στο διαδίκτυο και στα βιβλιοπωλέια υπάρχουν πολλα βιβλία που εξηγούν τα όνειρα

Ομως ο πιο άμεσος δρόμος για να καταλάβεις τι θέλει το υποσεινήδητό σου να σου πεί είναι να μιλήσεις απευθείας με εναν ονειροκρίτη


Στο τηλέφωνο  875 876 8417 (απο σταθερό ή κινητό ) θα βρείς μελετητές ονείρων που θα κάτσουν να σε ακούσουν προσεκτικά και μετά θα σας εξηγήσουν μεσα σε ελάχιστα λεπτά τι ακριβώς σημαίνει χωρις να ψάχνετε σε βιβλια και ιντερνετ χάνοντας πολυτιμο χρόνο διαβάζοντας ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΕΣ και οχι ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ για κάθε έναν απο εσάς.

Αν θυμάσαι λοιπον τι είδες χτες το βράδυ ή τις προηγούμενες νύχτες πάρε αμέσως στο τηλέφωνο που βλέπεις και μάθε τι θέλει να πει το υποσεινήδητό σου (για ακόμα πιο άμεση ερμηνεία ΑΠΛΑ ΠΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ και αυτόματα το κινητό σου θα καλέσει τον ονειροκρίτη σου

Previous Post
Next Post

post written by:

1 σχόλιο:

  1. Πολυ καλό αστρολογικο κέντρο . Ευγενικοι και με γνώση στα θέματα ονείρων αλλά και αστρολογίας. Απο τα λίγα τηλεφωνα που αξίζουν τα λεφτά τους . Μπραβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή